50.000 persones han visitat el Mercat Vell en el primer mes de funcionament


  • Comparteix:

El Mercat Vell, a la plaça de Sant Pere

El Mercat Vell, a la plaça de Sant Pere

El Mercat Vell va obrir les portes a finals de novembre i ja ha registrat més de 50.000 visitants durant el primer mes en funcionament, segons l'empresa gestora, Gourmets de Sant Cugat. Ara l'espai es proposa millorar serveis com el canviador de nadons, la coordinació entre els paradistes i garantir el bon aclimatament de l'espai.

Una de les responsables de la gestora, Montse García, ha admès que no esperaven aquesta acollida.

Montse García

Estem molt contents perquè és una acollida que no esperàvem. Volíem convertir el mercat en un punt de trobada per a la gent de Sant Cugat, però ens ha sorprès la xifra de 50.000 visitants molt agradablement.


El remodelat equipament municipal vol fusionar modernitat i tradició a l'estil del mercat de San Miguel de Madrid i la part inferior de l'Illa Diagonal. Les parades són de peix i 'sushi', xarcuteria i formatgeria, fleca, fruiteria, carnisseria, frankfurt, celler i cuina internacional. El Mercat Vell obre de nou del matí a onze de la nit i els divendres i els dissabtes tanca a mitjanit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.