Conferències i una jornada familiar són les propostes de l'AASCV per al març


  • Comparteix:

Logo de l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix / Foto: AASCV

Logo de l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix / Foto: AASCV

L'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix prepara per al març cinc conferències al Claustre del Monestir. A més, el primer dissabte del mes oferirà una jornada familiar, amb xerrades i tallers, perquè els nens s'introdueixen en el món de l'astronomia.

El tret de sortida de les conferències anirà a càrrec del catedràtic Jordi Llorca en una xerrada el dimarts 1 de març sobre 'Meteorits i cometes, o com escampar molècules orgàniques per l'univers'. Li agafarà el relleu una ponència del doctor Emili Elizalde sobre 'La lenta, encara que perceptible, mort de l'univers' el dijous 10, i el dimarts 17 hi haurà una conferència sobre 'El led blau, Premi Nobel de la Física 2014', a càrrec del catedràtic Joan Esteve Pujol. Per concloure el mes, l'AASCV ha organitzat una xerrada amb el doctor Andrea Butturini sota el títol 'Buscant vida a la Via Làctia'. Totes les conferències tindran lloc a les vuit de la tarda al Claustre del Monestir.

A més, dissabte 5 de març, pares i fills podran compartir una jornada familiar sobre astronomia. Al matí es presentaran algunes idees i conceptes bàsics a través de 'flash talks' i a la tarda s'organitzaran tallers a la Casa de la Cultura. El dia culminarà amb una observació nocturna del cel al Pi d'en Xandri.

També s'ha preparat una segona sessió sobre 'Déu pot omplir de sentit la meva vida?', el dimarts 15 a les set de la tarda al Centre Borja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.