Un santcugatenc rep una beca de la Fundació Amancio Ortega per estudiar al Canadà


  • Comparteix:

Joan Pros / Foto: Joan Pros

Joan Pros / Foto: Joan Pros

L'estudiant de l'institut Angeleta Ferrer Joan Pros estudiarà l'any vinent el primer de Batxillerat al Canadà, gràcies a una beca de la Fundació Amancio Ortega. Pros estudiarà la branca científica amb la intenció de cursar Medicina en un futur.

Joan Pros ha superat un examen i una prova oral, fet que l'ha permès ser un dels beneficiaris d'aquest ajut a l'estudi que concedeix la fundació de l'empresari i multimilionari Amancio Ortega. Gràcies a aquesta subvenció, Pros seguirà seus estudis de batxillerat a Vancouver.

Joan Pros

La meva intenció era seguir el batxillerat científic i després fer Medicina. Ara, continuaré amb el mateix objectiu però allà podré fer matèries que aquí no es treballen.


El programa beca 500 estudiants de 4t de Secundària d'arreu de l'Estat espanyol perquè aquests puguin continuar els seus estudis al Canadà o bé als Estats Units.

L'ajut cobreix totes les despeses acadèmiques, cerca allotjament en cases d'acollida, es fa càrrec de totes les assegurances necessàries i inclou el viatge d'anada i tornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.