Una marxa de torxes encén avui la flama de la denúncia contra els feminicidis


  • Comparteix:

Imatge de la roda de premsa

Imatge de la roda de premsa

Les activitats a Sant Cugat pel Dia de la Dona continuen aquest dilluns amb la marxa de torxes i una xerrada sobre alimentació a la menopausa. La Plataforma Unitària 8 de Març encendrà a dos quarts de vuit del vespre les torxes de la denúncia per alçar la veu contra el feminicidis. Paral·lelament, el Xalet Negre acull la xerrada 'Ens toca estimar-nos' i la projecció del documental 'Menopausa rebel' a les set de la tarda.

'Denúncia als feminicidis, ni una menys!' és el lema de la marxa de torxes que sortirà a dos quarts de vuit del vespre de la plaça de Doctor Galtés en contra dels crims per violència de gènere. La marxa forma part dels actes organitzats per la Plataforma Unitària 8 de Març.

Mitja hora abans, al punt de les set, comença a les instal·lacions del Xalet Negre la conferència 'Ens toca estimar-nos' a càrrec de la nutricionista Gisela Fernández. La conferència girarà al voltant de l'alimentació en la menopausa. Després de la ponència, es projectarà el documental 'Menopausa rebel' d'Adele Tulli, sobre la vida de la creadora de la Casa Baba Yaga, un innovador projecte de convivència per a dones de més de 65 anys.

La vetllada està organitzada per la Xarxa Monestir Sant Francesc amb la col·laboració de Danone i forma part de les activitats que organitza l'Ajuntament pel Dia de la Dona, que es commemora el 8 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.