La Setmana Santa comença amb el Diumenge de Rams


  • Comparteix:

Benedicció de rams de l'any passat

Benedicció de rams de l'any passat

La celebració de Diumenge de Rams, que reviu l'entrada de Jesús a Jerusalem, obre les festivitats de la Setmana Santa. La plaça d'Octavià serà el centre de la litúrgia amb la tradicional benedicció de la palma. A les onze del matí hi haurà la primera benedicció a l'interior de l'església, de petit format i en castellà. La cita més popular serà a les dotze del migdia a la plaça del Monestir.

Mossèn Blai Blanquer considera que la benedicció, més enllà del significat religiós, té un component destacat de celebració familiar. Tot i això, Blai Blanquer remarca que el rerefons és recordar el missatge de pau de Jesús.

Blai Blanquer

Jesús entra humilment com un rei de pau. Es tracta de seguir el camí de Jesús, que és un camí de pau. És important recordar això en aquests temps.


En cas de pluja, els actes es traslladaran a l'interior de l'església. A dos quarts d'una del migdia, el Centre Borja també celebra la benedicció dels rams, seguida d'una missa. A les sis de la tarda, comença el Via Crucis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.