La campanya Sóc responsable permet esterilitzar animals domèstics a preu reduït


  • Comparteix:

Cartell de la campanya

Cartell de la campanya

La Fundació per l'Assessorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) posa en marxa la Campanya d'esterilització i/o identificació d'animals fins al 30 d'abril. La iniciativa permet a qualsevol propietari esterilitzar el seu animal a preu reduït. Per fer-ho, s'ha d'inscriure en el web Socresponsable.org i així accedir a la identificació i a l'esterilització dels seus animals de companyia als preus màxims establerts per la fundació. La relació de centres que participen en la campanya es pot consultar a la mateixa web.

La campanya Sóc responsable té el suport de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona, i té els objectius següents:

- Informar la ciutadania de l'obligació legal de tenir identificats els seus animals, amb el microxip i la xapa corresponents i registrats al cens municipal.

- Conscienciar sobre els avantatges d'esterilitzar els animals: s'eviten no només els problemes de salut i comportament, sinó que també es contribueix a evitar la superpoblació que provoca l'abandonament.

- Identificar i esterilitzar el màxim d'animals de companyia per controlar la natalitat i millorar el seu benestar.

- Optimitzar els recursos destinats per l'administració pública i les entitats protectores privades. Així s'eviten recollides i acollides d'animals perduts i abandonats.

L'Ajuntament de Sant Cugat comparteix els objectius de la campanya i col·labora en la difusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.