Seguretat, neteja viària i el Baobab, al torn de precs i preguntes del ple


  • Comparteix:

El ple acaba amb el torn de precs i preguntes

El ple acaba amb el torn de precs i preguntes

La seguretat, la neteja viària i l'expedient sancionador al bar Baobab són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de cada sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha demanat en quin estat es troba la millora del subministrament de l'aigua a Can Barata. Se l'informarà en comissió informativa. Villaseñor també ha transmès a l'equip de govern queixes veïnals per males olors a l'entorn del Mercat Vell. La regidora de Comerç, Mayte Pérez, assegura que s'està treballant per millorar la convivència en aquesta zona.

Mireia Ingla (ERC-MES) ha preguntat a la regidora d'Educació quantes preinscripcions com a primera opció ha tingut de moment la 12a escola. Salat ha assegurat que se n'han rebut 14.

Èric Gómez (ERC-MES) ha demanat conèixer els detalls de l'expedient obert al bar Baobab i ha preguntat si l'Ajuntament es planteja adaptar els horaris d'oci al període de Nadal. El regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech, diu que cada espai i activitat ha de seguir la normativa. Per la seva banda, Conesa diu que els horaris són vigents i no pensen a canviar-los. En tot cas, ha explicat que el Baobab, com a alternativa a pagar la multa, podrà tancar una hora abans durant uns mesos.

Álvaro Benejam (PP) ha preguntat en quin estat es troba el pla de seguretat de la ciutat. Conesa diu que se'ls facilitarà la setmana vinent.

Pere Soler (PSC) ha demanat en quin estat es troba l'estudi sobre la cobertura de la piscina del Parc Central i sobre si s'invertirà en l'Escola d'Art i Disseny per millorar-ne el funcionament. La resposta li arribarà en comissió informativa.

Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha preguntat a què es destinaran els 60.000 euros per al litigi sobre la propietat del Monestir. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha explicat que cal assessorament molt especialitzat no disponible als serveis tècnics de l'Ajuntament.

Munia Fernández-Jordán (C's) ha demanat que s'informi al veïnat quan es pintin senyals horitzontals al carrer, per advertir les persones amb Sensibilitat Química Múltiple.

Sergio Blázquez (C's) ha preguntat si s'han obert expedients als militants d'Arran que van retirar plaques de carrers amb noms lligats al franquisme. Conesa ha dit que sí, però que no són públics.

Aldo Ciprián (C's) ha demanat quan s'engegarà el procés per triar el nou responsable de seguretat. Conesa ha dit que aquest dimarts es publiquen les bases. Ciprián ha preguntat com està el procés de neteja de l'entorn de Can Solà. La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, assegura que hi ha un dispositiu antibotellot per garantir el bon estat d'aquest espai.

Núria Gibert (CUP-PC) ha explicat que hi ha persones que fa quatre anys estan en llista d'espera de Promusa i que el nou sorteig ha exhaurit aquesta espera. L'alcaldessa ha dit que tot plegat s'explica al consell de Promusa, on els independentistes tenen representació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.