Sant Cugat s'apunta a la moda de l'aperitiu amb la Fira del Vermut català


  • Comparteix:

La fira s'ha presentat aquest dimarts a l'ajuntament

La fira s'ha presentat aquest dimarts a l'ajuntament

Sant Cugat acollirà la primera Fira del Vermut català el cap de setmana del 28 i 29 de maig on es donaran a conèixer les nou millors receptes de cellers catalans. Serà a la plaça de Barcelona i oferirà diverses activitats complementàries amb la intenció de divulgar al món els detalls d'aquest aperitiu. És una iniciativa del Grup Vinari i el Tot Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, Sant Cugat Comerç (StC) i el club TR3SC.

Els nou vermuts que participaran a la fira seran els guanyadors dels Premis Vinari de Vermuts 2016 que es coneixeran dilluns que ve. El jurat triarà a cegues els millors aperitius dels 51 que s'han presentat a concurs per a les categories de blanc, negre i reserva. L'editor del Grup Vinari, Salvador Cot, posa de relleu la transcendència de la proposta.

Salvador Cot

A Sant Cugat es tastaran els millors vermuts catalans. Ho considerem un esdeveniment nacional.


Dissabte a les onze del matí engegaran les activitats que durant la primera jornada s'allargaran fins les set de la tarda. Diumenge, la fira començarà a la mateixa hora però finalitzarà a les quatre. Durant aquest temps, els assistents podran participar en tallers i xerrades protagonitzades per especialistes del sector, tot amb la voluntat d'explicar els diversos aspectes que rodegen el vermut. Ho ha dit la responsable de la fira, Eva Vicens.

Eva Vicenç

Intentem que es conegui al màxim el producte per gaudir-lo i saber els seus origens. Volem que la gent tingui criteri a l'hora de demanar un vermut.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assenyalat que amb iniciatives com aquesta la ciutat referma el seu perfil propi.

Mercè Conesa

Som veïns de Barcelona però tenim una identitat i una oferta cultural pròpia que destaquem amb activitats que ens distingeixen.


Aquesta és la primera fira on només participen vermuts amb denominació d'origen Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.