Sant Cugat se suma a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi' el proper 11 de juliol


  • Comparteix:

La campanya serveix per recollir fons pels hospitals de dia i el projecte d'insersió laboral.

La campanya serveix per recollir fons pels hospitals de dia i el projecte d'insersió laboral.

Sant Cugat se suma el proper 11 de juliol a la campanya Mulla't per l'Esclerosi. La piscina municipal Cooperativa d'Aigües de la Floresta obre els seus carrils perquè tothom que ho desitgi pugui nedar a favor dels afectats d'aquesta malaltia neurodegenerativa. La jornada servirà també per recollir fons per finançar el projecte de formació i inserció laboral d'aquests malalts que duu a terme la Fundació.

Els proper 11 de juliol, Sant Cugat es mulla i torna a demostrar la seva solidaritat amb els afectats d'esclerosi múltiple. La piscina municipal de La Floresta s'adhereix a la campanya obrint els carrils als santcugatencs que vulguin nedar metres a favor de la lluita contra la malaltia.

L'objectiu és recollir fons pels quatre hospitals de dia que té la Fundació i també per tirar endavant el projecte de formació i inserció laboral que ha posat en marxa.
La relacions externes de la Fundació, Núria Fuster, ha explicat que gràcies a aquesta campanya cada vegada la gent coneix més la malaltia i els seus efectes, És per això que cal seguir insistint, i sensibilitzant la població:

Núria Fuster

Gràcies a campanyes com el Mulla't hem acobseguit donar a conèixer més la malaltia. És per això que cal seguir insistint.


A tot Catalunya són 600, les piscines que se sumen a la campanya. Núria Fuster s'ha mostrat molt satisfeta del nivell de col·laboració d'entitat, municipis i societat, que cada any, de mostren la seva solidaritat:

Núria Fuster

Estem molt contents del nivell de col·laboració que aconseguim de la societat civil i dels municipis.


L'Esclerosi Múltiple és una malaltia inflamatòria del Sistema Nerviós Central que destrueix la mielina i les fibres nervioses, responsables de transmetre els senyals de les diverses àrees del Sistema Nerviós. Els afectats poden patir la pèrdua, parcial o total, de qualsevol funció controlada pel cervell o la medul·la espinal: problemes de visió, de sensibilitat, de força muscular o alteracions motores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.