Infinits Somriures vol celebrar el seu cinquè aniversari amb tots els veïns de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment del pregó de l'FMA 2016

Moment del pregó de l'FMA 2016

Infinits Somriures vol celebrar els seu cinquè aniversari amb un acte obert a tots els santcugatencs l'inici del curs vinent. L'entitat, que ha estat l'encarregada de pronunciar el pregó de la darrera Festa Major Alternativa (FMA), ja ha fet celebracions internes i ara vol compartir l'aniversari amb la ciutat.

Infinits Somriures ofereix oci i lleure a persones amb diversitat funcional amb la peculiraritat que són els mateixos usuaris que, de manera assembleària, decideixen les activitats que fan. El funcionament de l'associació es basa en el voluntariat i els associats que actualment superen la seixantena persones. Això fa, segons el membre de l'entitat Gerard Comerma, que ofereixin un servei a preu reduït a les persones interessades.

Comerma ha destacat la participació d'Infinits Somriures a la FMA com una primera celebració oberta i ha confirmat que l'associació té previst fer més celebracions després de les vacances d'estiu.

Gerard Comerma

Volem fer alguna cosa especial a principis de curs. La idea és que sigui totalment inclusiu.


Per ara, l'entitat ja ha fet celebracions internes amb dos viatges durant aquest any. A principis de 2016 es van desplaçar a Bilbao i per Setmana Sant van visitar Madrid, totes dues excursions a proposta dels usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.