Els Gausacs actuen aquest dissabte al Concurs de Castells de Tarragona


  • Comparteix:

El concurs se celebra al Tarraco Arena / Foto: ACN

El concurs se celebra al Tarraco Arena / Foto: ACN

Els Castellers de Sant Cugat actuen aquest dissabte al Concurs de Castells de Tarragona, a la plaça Tarraco Arena. Els camises verdes plantegen, inicialment, l'actuació que tenien prevista per la Festa Major, 5 de 8, 2 de 8 amb folre i 7 de 8, però algunes baixes d'última hora podrien provocar algun canvi. El 3 de 8 i el 4 de 8, dos castells molt rodats per la colla, són les alternatives que valoren per intentar revalidar la victòria de fa dos anys a la jornada del dissabte.

La colla serà la segona colla del primer grup i anirà precedida de la colla xinesa, els Xiquets de Hangzhou. Els Gausacs veuen aquesta trobada com una oportunitat per aplegar el màxim nombre d'integrants de la colla i, així, poder aconseguir una bona actuació.

El cap de pinya dels Castellers de Sant Cugat, Miquel Royo, ha passat pel 'Nitrad' de Cugat.cat i ha explicat que, tot i que comprèn l'esperit competitiu de la cita, l'objectiu de la colla és superar-se a sí mateixa.

Miquel Royo

És una oportunitat de portar el màxim de castellers i de trobar colles del nostre nivell. El fet que porti el nom de 'concurs' fa que la gent hi vagi amb més ganes.


Els Gausacs compartiran pista amb els Xicots de Vilafranca, els Marrecs de Sants i els Xiquets de Serrallo, entre d'altres. L'endemà el concurs continua amb les actuacions de colles com els Castellers de Vilafranca, els Capgrossos de Mataró i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.