El comerç local prepara ja el tercer Sopar a la Fresca, que se celebrarà el 24 de juliol


  • Comparteix:

En l'anterior edició, van participar 500 persones

En l'anterior edició, van participar 500 persones

Els comerciants de la nostra ciutat es reuniran el proper 24 de juliol a la plaça d'Octavià per participar al Sopar a la Fresca, que enguany arriba a la tercera edició. L'objectiu d'aquesta iniciativa, que se celebra pels volts de la Diada de Sant Cugat, és reforçar de forma lúdica les relacions entre els botiguers locals, que en aquests moments estan ultimant les negociacions per constituir-se en una federació.

El Sopar a la Fresca del comerç local, que l'any passat va aconseguir aplegar unes 500 persones a la plaça d'Octavià, serà una bona ocasió per continuar parlant, de forma desenfadada, sobre la constitució de la federació que haurà d'aplegar, en el futur, totes les associacions de botiguers de la ciutat.

De moment, la dinamitzadora d'aquesta iniciativa és l'associació Sant Cugat Comerç. La seva presidenta, Maria Eulàlia Egea, avança alguns dels ingredients que faran d'aquesta trobada un nou èxit.

Maria Eulàlia Egea

Tindrem una orquestra fantàstica, un menú boníssim a càrrec del cuiner Papitus i tota la plaça d'Octavià per nosaltres.


Un any més, el cuiner Papitus, posseïdor de diverses mencions al llibre Guiness dels rècords, serà l'encarregat de servir el sopar, que estarà amenitzat per una orquestra. El menú consistirà d'amanida catalana, calamars farcits i pastissos.

La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, ha volgut subratllar el fet que els responsables d'aquest sopar són tots els comerciants de la ciutat, i no només la seva associació.

Maria Eulàlia Egea

La idea va sorgir de diversos comerciants de Sant Cugat, no només de SCC. Nosaltres ho coordinem, però amb la col·laboració dels botiguers de Sant Cugat.


Les entrades del tercer Sopar a la Fresca es poden comprar, al preu de 20 euros, als establiments Estanc Torres, Autoescola Valls, Granja Montserrat, Milar Tobella, Ornallar, Blue Moon i a la seu de Sant Cugat Comerç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.