La renovada acreditació Ciutat Amiga de la Infància marca el Dia Internacional dels Drets dels Infants a la ciutat


  • Comparteix:

La renovació de l'acreditació de Ciutat Amiga de la Infància, concedida dimarts passat per l'Unicef, ha marcat la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants d'enguany a Sant Cugat. Una jornada en la qual, tot i el reconeixement rebut, la regidora de Família Esther Salat ha destacat que cal 'anar més enllà a l'hora de garantir que els infants en situació de vulnerabilitat tinguin accés a més oportunitats'. La celebració s'ha dut a terme aquest diumenge a la plaça de Barcelona i ha fet palès que cal continuar escoltant i donant veu als infants, ja que, segons Salat, 'aporten una frescor i un punt de vista que impossibles d'assolir per als adults'.

Salat s'ha mostrat satisfeta pel reconeixement rebut de l'Unicefi s'ha compromès a continuar treballant en aquest àmbit.

Esther Salat

No només és una auditoria que passem els pobles i ciutats per fer palès que posem als infants al centre de l'agenda local, sinó que també és l'assignatura d'un compromís ferm de seguir treballant en la infància.


La celebració ha tingut jocs infantils i la lectura del manifest del Consell Nacional d’Infants i Adolescents de Catalunya (CNIAC). A més, els assistents també han gaudit de l'animació de Marc Oriol.

El Dia Universal dels Drets dels Infants se celebra a tot el món el 20 de novembre per commemorar l'aprovació de la Convenció sobre els Drets de l'Infant que Nacions Unides va fer l'any 1989.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.