La policia intensificarà la vigilància a les nits per frenar les bretolades i la crema de cotxes


  • Comparteix:

Tubau diu que no hi ha un 'sospitòs clar' de la crema de vehicles

Tubau diu que no hi ha un 'sospitòs clar' de la crema de vehicles

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau, ha anunciat que la policia local incrementarà la vigilància a les nits a l'entorn de la plaça Rafael Casanova per evitar que es repeteixin les bretolades que han denunciat un grup de veïns de la zona. Sobre la crema de cotxes que s'ha produït en els últims dos mesos en aquest barri, Tubau ha desmentit que la policia tingui un sospitós clar, tot i que ha assegurat que els agents locals i estatals treballen de forma coordinada per descobrir l'autor dels fets.

Després de reunir-se amb un grup de veïns afectats, el regidor de Seguretat Ciutadana ha mostrat la seva 'preocupació' per les bretolades i la crema de cotxes que es produeix des de fa setmanes a l'entorn de l'avinguda Rius i Taulet.

Jaume Tubau ha negat que la policia no persegueixi aquests fets, com havien insinuat alguns veïns, i ha assegurat que, per evitar les bretolades, els agents locals i estatals reforçaran la seva presència a l'entorn de la plaça Rafael Casanova durant les nits per impedir que les bretolades es repeteixin.

Jaume Tubau

Sabem que quan tanquen les Carpes de Chic els joves baixen per Rius i Taulet i s'aturen a la plaça Casanova. Reforçarem la vigilància per evitar més bretolades.


Pel que fa a la crema de cotxes, que ha afectat a cinc vehicles en els últims dos mesos, Tubau ha desmentit que la policia tingui un 'sospitós clar', com havien indicat fonts del Cos Nacional de Policia. El regidor de Seguretat Ciutadana, però, ha confirmat que els agents estatals i locals treballen de forma coordinada per descobrir els autors dels fets.

Jaume Tubau

Un veí ha declarat a la policia estatal que va veure un possible autor dels fets, però no hi ha un sospitòs clar. Treballem junts per enxampar-lo.


Tubau ha explicat que mantindrà reunions periòdiques amb els veïns afectats per comprovar que les bretolades i la crema de cotxes no es repeteixin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.