Comerç diu que ha fet 'tot el possible' perquè les afectacions de les obres de Rius i Taulet siguin mínimes


  • Comparteix:

Les obres de Rius i Taulet tallaran el trànsit aquest diumenge

Les obres de Rius i Taulet tallaran el trànsit aquest diumenge

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, assegura que no hi ha hagut manca de diàleg amb Sant Cugat Comerç (StC) per evitar les afectacions del tall de trànsit previst per aquest diumenge per les obres dels carrers Rius i Taulet i Francesc Moragas. L'associació ha carregat aquest divendres contra l'Ajuntament per fer coincidir aquest tall amb l'inici de la campanya de Nadal.

Pérez ha explicat que s'ha dialogat molt malgrat no arribar a un consens. Segons la titular de Comerç, l'Ajuntament no pot endarrerir aquestes obres un mes i mig, tal com demana l'associació.

Mayte Perez

És cert que no s'ha arribat a un consens, però s'ha dialogat molt. Nosaltres com a Ajuntament no podem endarrerir una obra, que és un bé pel centre, un mes i mig com ens demanen des de Sant Cugat Comerç.


La regidora també ha dit que el tall es fa en diumenge per reduir al màxim les afectacions al trànsit.

Mayte Pérez

Creiem que el millor dia per fer aquest tall és un diumenge, perquè així afecta el menys possible el trànsit. Que malauradament és el primer diumenge de la campanya de Nadal? És cert, però tenim aquesta grua que ha d'actuar en aquesta obra i estem intentant minimitzar tot el possible l'afectació que pugui tenir.


La circulació de vehicles quedarà tallada aquest diumenge, a partir de les vuit del matí, al carrer de Francesc Moragas, des de l'avinguda Pla del Vinyet fins al carrer Dos de Maig, i a l'avinguda Rius i Taulet, entre els carrers d'Enric Granados i Baixada de Sant Sever. El doble tall es deu a la instal·lació d'una grua d'obra a la promoció que Promusa està construint a Rius i Taulet. La previsió és que la circulació torni a la normalitat a mitja o última hora de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.