El panell ambiental de Coll Favà alerta d'episodi de contaminació atmosfèrica molt alta per PM2,5


  • Comparteix:

Avís del panell Líquens de Coll Favà

Avís del panell Líquens de Coll Favà

El panell ambiental Liquens instal·lat al passeig de Francesc Macià, a tocar del parc de Can Vernet, alerta d'episodi de contaminació atmosfèrica molt alta per partícules en suspensió de PM2,5 a Sant Cugat. En aquests casos es recomana reduir la pràctica d'exercici físic a l'exterior i que les persones amb problemes respiratoris evitin les activitats a l'aire lliure. L'alerta coincideix amb l'avís preventiu d'episodi ambiental de contaminació atmosfèrica per PM10 i NO2 a la ciutat de Barcelona i a alguns municipis de l'àrea metropolitana.

El panell Liquens mesura la contaminació atmosfèrica i permet visualitzar en temps real quins són els principals contaminants ambientals i el diòxid de nitrogen. Sant Cugat té dos panells d'aquesta mena, l'altre és al costat de l'escola Pins del Vallès i també mesura el soroll.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.