Detingut un home que va sostreure una furgoneta per transportar 14 bicicletes robades


  • Comparteix:

Una de les bicis robades / foto: Mossos

Una de les bicis robades / foto: Mossos

Mossos d'Esquadra va detenir dilluns a Sant Cugat un home de 44 anys que va sostreure una furgoneta per transportar 14 bicicletes robades per un valor de 41.000 euros. Els fets van succeir pels volts de les cinc de la matinada del mateix dia quan uns agents van localitzar una furgoneta, que havia estat robada, circulant per l'AP7 en sentit sud a la zona del Vallès.

Els agents van demanar al conductor amb senyals acústics i lluminosos que s'aturés, però l’home no va fer cas de les indicacions i va continuar la marxa. Finalment, els Mossos van aconseguir tancar el pas al vehicle i, malgrat la resistència del conductor, el van acabar detenint a la mateixa autopista al terme municipal de Sant Cugat. L’home tenia 10 requeriments pendents de crida i cerca i els agents també van comprovar que mai no havia tingut cap permís de conduir.

Al vehicle, els agents van localitzar 14 bicicletes noves de gamma alta encara en els embalatges originals precintats. Les comprovacions posteriors que van fer els agents de la comissaria de districte de Sant Cugat van permetre determinar que les bicicletes s'havien sostret d'un camió que les transportava des de fora de Catalunya amb destinació a Castellbisbal.

El lladre havia aprofitat que el camioner descansava a l'estació de servei de Santa Perpètua de Mogoda per sostreure-les amb el mètode anomenat 'teloner', és a dir, fent un tall a la lona del camió.

L’home ha passat a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, que va decretar llibertat amb càrrecs a l'espera del judici per aquests fets i el seu retorn a presó pels requeriments pendents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.