Un centenar de persones assisteix a la inauguració de la unitat pediàtrica del Centre Sanitari Can Mora


  • Comparteix:

El brindis d'inauguració

El brindis d'inauguració

El Centre Sanitari Can Mora ha inaugurat aquest divendres la unitat de pediatria, ubicada a l'avinguda Lluís Companys. Amb aquestes instal·lacions, Can Mora destina un espai exclusiu per al tractament d'infants i adolescents que se suma a la unitat general, la de medicina estètica i la de medicina bioreguladora i esportiva. La inauguració ha inclòs el concert de guitarra d'Òscar Soriano, músic i expacient del centre que pateix una mitja sordera.

El doctor especialista en audició Albert Martín ha explicat que la funció del centre no és només trobar solucions mèdiques, sinó també donar suport i acompanyar els infants quan són tractats.

Albert Martín

Sí que fem una tasca a nivell professional, però també és important que fem una tasca de sensibilització i d'informació sobre les pèrdues auditives. M'atreviria a dir que és la nostra missió.


L'alcaldessa ha destacat la importància de tenir salut privada de qualitat a la ciutat, que es combini amb el servei públic. A més, Conesa ha recordat que el 25% de la població santcugatenca és menor de 18 anys i, per tant, han d'estar satisfets amb els servei que prestarà a les famílies el nou centre.

Mercè Conesa

És una satisfacció que hi hagi iniciativa privada que aposta per una salut de qualitat pediàtrica, ja que un 25% de la població té menys de 18 anys. És un centre de referència, amb una atenció pediàtrica completa i amb servei a les famílies.


L'acte acabat amb un brindis dels responsables del centre amb l'alcaldessa i altres polítics de la ciutat. El Centre Sanitari Can Mora es va inaugurar l'any 1992 a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.