El Dia Internacional de les Dones i la crisi dels refugiats, protagonistes del març a l'Ateneu


  • Comparteix:

Els refugiats centraran algunes de les activitats de març a l'Ateneu / Foto: ACN

Els refugiats centraran algunes de les activitats de març a l'Ateneu / Foto: ACN

El Dia Internacional de les Dones, la crisi dels refugiats i un llibre sobre la Festa de Tardor són alguns dels protagonistes del mes de març a l'Ateneu. L'entitat completarà l'oferta amb tallers de cuina i exposicions fotogràfiques fins arribar a la vintena d'activitats. Durant aquest mes, concretament el dilluns 13, també començarà el procés d'inscripció per als cursos i tallers del tercer trimestre.

L'Ateneu se sumarà a la commemoració del 8 de març amb dues activitats, la projecció del documental sobre Montserrat Abelló 'Com cau la tarda' el dia 9, i la inauguració de l'exposició 'Esclat de color', d'Encarnita Frigols. Els refugiats tindran el seu espai a partir del dia 20, amb l'exposició 'Refugiats, per què?', que es podrà veure fins el dia 31, elaborada per FundiPau i cedida a l'entitat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat que volen oferir una mirada compromesa sobre temes d'actualitat.

Toni Ramon

Volem posicionar-nos en aquests temes d'actualitat i fer-los-hi una mirada crítica amb reflexions que com a societat ens hem de fer perquè aquests drames no es repeteixin.


Un altre dels actes destacats del mes serà la presentació del llibre '1976-2016, 40 anys Festa de Tardor', de Mercè Andrés i Núria Oliva. L'acte es farà el divendres 17 de març i serà presentat pel membre del Grup d'Estudis Locals (GEL) Jordi Casas.

La resta de programació és una aposta per les activitats puntuals, menys compromeses per als usuaris que les del trimestre sencer, com ha explicat Ramon.

Toni Ramon

Intentem oferir monogràfics i activitats de curta durada perquè la gent es pugui fer seva l'agenda i anar fent activitats que no els comprometin tot el trimestre.


Tallers de cuina, activitats fotogràfiques i els mercats de pagès i segona mà completen l'oferta de l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.