Les activitats del Dia de la Dona segueixen aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell del Dia de la Dona

Cartell del Dia de la Dona

Tallers de costura, xerrades, exposicions d'art i música seran protagonistes aquest cap de setmana de les activitats del Dia de la Dona a Sant Cugat. Les activitats donaran el tret de sortida aquest dissabte a les sis de la tarda amb la xerrada de la portaveu parlamentària de la CUP, Anna Gabriel, al parc de Can Vernet i acabaran diumenge, a les vuit del vespre, amb garrotins feministes al mateix espai.

Aquest dissabte, la CUP, Hora Bruixa, La Xesca, Arran i l'Assemblea Jove de la Floresta organitzen al parc de Can Vernet una xerrada a les sis de la tarda de la portaveu de la CUP al Parlament, Anna Gabriel. Una hora més tard, a les set, el Grup de Dones de la Creu d'en Blau organitza un taller de costura titulat 'Aplicacions sobre tela' al Centre Cívic de les Planes. Un concert de Pasquines a les deu de la nit al parc de Can Vernet tancarà la jornada.

Diumenge tindrà lloc la taula rodona 'Agressions a la feina i a casa, com hi fem front?' a les dotze del migdia, també al parc de Can Vernet. A la tarda, després d'un dinar popular, s'abordaran experiències d'organització feminista a la ciutat. La trobada acabarà a les vuit del vespre amb garrotins feministes.

D'altra banda es podrà gaudir del concert de Gospel Fusió 'A tempo de Dona', a càrrec de Gligal Solidari i Essència de Vida, a les set de la tarda al local de Gilgal del carrer Orient 78-84. A la mateixa hora, a l'Escola de Música Victòria dels Àngels també hi haurà música, en aquest cas un concert de guitarra a càrrec de Laura Fontanal organitzada per les Joventuts Musicals de Sant Cugat.

Tot el cap de setmana es podrà veure al mateix parc l'exposició 'Dones: Una història de lluita'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.