El barri de Can Barata celebra la seva Festa Major


  • Comparteix:

El barri de Can Barata ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major enmig de l'alegria per haver iniciat l'urbanització del barri. El programa ha ofert activitats per a totes les edats, com un ball, partits de futbol, concerts i una xocolatada.

La Festa Major de Can Barata - La Font Xica s'ha allargat durant tot el cap de setmana amb propostes per a tots els gustos. No hi ha faltat les activitats esportives, el ball o les propostes per als més petits. Un dels elements més importants de les festes han estat però, els àpats. Ho explica la presidenta de l'Associació de Propietaris i Veïns de Can Barata - Font Xica, Isabel Sanchez.

Isabel Sánchez

Aquesta Festa Major té moltes activitats, que serveixen per a finançar els àpats perquè volem que siguin gratuïts. Però ara estem més contents per les obres d'urbanització, que no pels actes propis de la Festa Major.


La inauguració dels nous carrers asfaltats ha tingut un cert protagonisme dins la Festa Major. En acabar el dinar de dissabte, s'ha llegit un manifest elaborat pels joves del barri. Marc Illa, de la Comissió de Festes, parla del contingut d'aquest manifest.

Marc Illa

Amb el manifest s'ha volgut felicitar l'alcalde per l'última empenta a les obres d'urbanització. Però també li hem donat alguns conells perquè encara falten coses.


L'organització està prou satisfeta de la participació dels veïns. Especialment pel que fa als diferents dinars i sopars, que han superat les previsions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.