Els Castellers de Sant Cugat descarreguen el segon 4 de 8 de l'any al Portal de l'Àngel


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació / Foto: Jordi Perallada

Un moment de l'actuació / Foto: Jordi Perallada

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el segon 4 de 8 de l'any a la diada de Can Jorba de Barcelona. Els camises verdes han completat l'actuació al Portal de l'Àngel amb un 5 de 7 i un 2 de 7, i consoliden l'aposta pels castells de vuit matiners aquest 2017. A la diada, a més dels anfitrions, els Castellers de Barcelona, també hi han participat els Minyons de Terrassa.

El cocap de colla dels Castellers de Sant Cugat Biel Samsó ha remarcat que la colla ha enllaçat dues actuacions amb un 4 de 8 i un 2 de 7 i ha destacat la gran implicació dels camises verdes en aquestes primeres diades, un fet que pot fer possible tirar endavant el gran objectiu de la temporada, el 3 de 9 amb folre. Samsó ha assenyalat que la colla està motivada per fer una gran temporada.

Biel Samsó

Tenim la sensació que la colla està veient la línia d'aquest any i això vol dir que podem arribar a una diada així i muntar un 4 de 8 amb quatre cordons molt potents.


Els Minyons de Terrassa han descarregat el 4 de 8, el 3 de 8 i el 2 de 7, mentre que els Castellers de Barcelona han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 després de dos intents desmuntats i el 5 de 7.

Els Gausacs actuen a casa la setmana vinent a la Diada de Primavera en una ubicació encara per confirmar, tot i que els camises verdes han demanat la plaça de Sant Pere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.