La ressaca de Sant Jordi registra enguany menys canvis a les llibreries de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la diada d'aquest diumenge / Foto: Localpres

Moment de la diada d'aquest diumenge / Foto: Localpres

Les llibreries consultades per Cugat.cat han experimentat menys canvis de llibres de Sant Jordi que l'any passat perquè els santcugatencs 'han tingut més temps' per escollir els títols a regalar amb un cap de setmana de vendes. Els llibres d'autors mediàtics han estat, de nou, els més retornats. Les llibreries també han apuntat que aquestes devolucions permeten tornar a posar a la venda obres que van exhaurir-se ràpidament.

Paideia, El Celler de Llibres i Alexandria coincideixen que la majoria de ciutadans 'han encertat' les tries de títols en haver-hi menys compres precipitades amb un Sant Jordi que 's'ha estirat' 48 hores. Maria Barragán treballa a El Celler de Llibres.

Maria Barragán

Ha estat un any amb menys canvis que d'altres. La veritat és que s'ha notat que la gent ha tingut tot el cap de setmana per encertar l'elecció relaxadament.


Neus Ribatallada, de Paideia, ha apuntat que 'Nosaltres dos', del santcugatenc Xavier Bosch, ha estat un dels títols més retornats, sovint per demanar-ne a canvi la versió en català.

Neus Ribatallada

El màxim dels canvis mínims que hem tingut ha estat un canvi d'idioma en els títols. Han retornat Xavier Bosch, Pilar Rahola, algun llibre policíac...


Que els llibres mediàtics són una aposta segura es confirma de nou, però aquest èxit de vendes també comporta exhaurir títols, fins i tot, abans de Sant Jordi. Les devolucions, per tant, donen una segona oportunitat als santcugatencs que van quedar-se sense el llibre buscat, com explica Àngels Tolosa, d'Alexandria.

Àngels Tolosa

Ha anat bé perquè hi havia persones que no l'havien aconseguit el mateix dia de Sant Jordi. I ara estem servint els llibres que la gent ens ha tornat.


El Sant Jordi 2017, segons els llibreters, va portar bones vendes a títols com 'Patria', de Fernando Aramburu, i 'Nosaltres dos', de Xavier Bosch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.