La Policia Local estrena Twitter i engega una campanya per controlar l'ús del casc


  • Comparteix:

La Policia Local estrena nova via de comunicació / Foto: Ajuntament

La Policia Local estrena nova via de comunicació / Foto: Ajuntament

La Policia Local de Sant Cugat estrena compte de Twitter amb un perfil centrat en la seguretat i la via pública. A @policiastc, el cos vol transmetre consells, activitats i informació d'interès ciutadà en l'àmbit de la seguretat. També es faran públics consells de Protecció Civil i de l'ADF.

Un exemple és la campanya que engegarà a partir de dilluns vinent fins el 14 de maig de control de l'ús del casc en motocicletes, sota el lema 'Si prens camí, pren consciència'.

Nou sistema per contactar amb la Policia Local presencialment
La ciutadania que vulgui contactar amb el cos hauran de fer-ho a partir d'ara a l'edifici de l'Ajuntament, no a la comissaria. Es podrà fer de dilluns a dijous de vuit del matí a tres quarts de set de la tarda, divendres i vigílies de festiu de nou del matí a dues del migdia i dissabte de nou del matí a una del migdia. A més, els agents de barri atenen els dimarts de dos quarts de sis a set de la tarda al Casal de Mira-sol i al Centre Polivalent de la Floresta, i els dimecres amb el mateix horari al Casal de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.