Els nens sahrauís passen l'agost de vacances amb les famílies d'acollida


  • Comparteix:

Els nens marxaran de Sant Cugat a finals d'agost

Els nens marxaran de Sant Cugat a finals d'agost

Els dotze nens i nenes sahrauís que des del mes de juliol es troben a Sant Cugat passen el mes d'agost amb les seves famílies d'acollida a diferents indrets de l'Estat. Platja, muntanya o la mateixa ciutat de Sant Cugat són les destinacions escollides per aquestes famílies, i de les que els nens sahrauís gaudiran fins el proper dia 23 d'agost.

Platja i muntanya són els destins majoritaris escollits per les famílies acollidores per passar el mes d'agost amb els nens sahrauís que es troben a Sant Cugat des del passat mes de juliol. Escoltem Neus Bosch, membre de Sant Cugat Amb el Poble Sarahuí (SCAPS).

Neus Bosch

Hi ha famílies a la platja, a la muntanya, ... Fan les activitats familiars típiques, i el dia 23 ha hauran d'estar aquí per què el dia 25 els nens començaran a marxar.


La llengua i els costums van ser els problemes inicials que van tenir els nens per integrar-se, però aquestes diferències es van solventar ràpidament. Neus Bosch.

Neus Bosch

Al començament va ser una mica difícil per la llengua i les costums, però poc a poc s'han anat acostumant.


Els nens sahrauís que hagin marxat de la ciutat amb la seva família d'acollida hauran de tornar el proper 23 d'agost i dos dies més tard, el dia 25, començaran a marxar cap el seu país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.