Ebri Knight tocarà a Sant Cugat per la Diada de Sant Cugat dels Gausacs


  • Comparteix:

Una imatge de la diada de l'any passat

Una imatge de la diada de l'any passat

El grup de folk-rock Ebri Knight visitarà Sant Cugat el 22 de juliol per actuar als actes de la Diada de Sant Cugat dels Gausacs, en una ubicació encara per confirmar, tot i que la colla aposta pel parc de Ramon Barnils. Els maresmencs estaran acompanyants per la formació santcugatenca Dröpools al concert de dissabte de la tercera edició d'aquesta proposta. Abans, la diada castellera tindrà dues colles de 10 per acompanyar els Gausacs, els Minyons de Terrassa i la Colla Jove de Tarragona.

La Diada de Sant Cugat va néixer fa tres anys amb l'objectiu d'omplir el buit que tradicionalment hi havia al calendari dels Gausacs a la temporada alta de castells, als mesos de juliol i agost. Col·locar una diada en aquestes dates també volia animar colles grans a visitar la plaça d'Octavià per oferir castells de nivell una vegada rodada la temporada. La presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy, ha explicat a Cugat.cat que la iniciativa ha estat molt ben rebuda per les colles grans.

Gemma Aristoy

Ens volíem incorporar a les colles grans ja que també fem castells grans. Vam temptejar a veure com els aniria i la resposta és molt bona, moltes colles volen venir.


El programa de la jornada encara s'ha d'acabar de definir, però els Castellers de Sant Cugat plantegen activitats infantils al matí en la línia del que ja s'ha fet en les altres edicions i, si és possible, una xerrada amb un ponent que atregui castellers d'altres ciutats.

L'any passat, els Gausacs no van arribar a la diada en el seu millor moment, un mes després de la decepció de Festa Major, i van descarregar el 2 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.