El carrer d'Abat Armengol amplia les places d'aparcament lliure per a cotxes i motos


  • Comparteix:

La via amplia les places per aparcar

La via amplia les places per aparcar

El carrer d'Abat Armengol, entre Josefina Mascareñas i els Jardins de la Penya Regaléssia, ha ampliat aquesta setmana les places d'aparcament lliure amb vuit nous espais en línia per a cotxe i tres més per a moto. L'ampliació coincideix amb la pèrdua de places al carrer de la Fàbrica, a causa de les obres de vianantització que comencen aquest dijous.

L'increment de places a Abat Armengol s'afegeixen a les que va incorporar aquesta via fa un any en el tram entre Josefina Mascareñas i el passeig de Francesc Macià.

Els treballs de vianantització al carrer d'Indústria i de Castellví han suposat pèrdua de places per aparcar a la zona de forma gratuïta. Un fet que s'ha acompanyat, paral·lelament, de la creació de noves places a Josefina Mascareñas entre els carrers d'Abat Armengol i Castellví.

Amb relació al pàrquing de Josefina Mascareñas, la zona va viure una reorganització de les places d'aparcament i aquesta passava a tenir 24 espais de zona blava, 57 de gratuïts, sis per a persones amb mobilitat reduïda, tres per a càrrega i descàrrega i 28 per a motos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.