Les Penyes Blaugrana de Sant Cugat i Xangai estrenyen vincles


  • Comparteix:

La trobada entre entitats es va dur a terme al local de la PB Sant Cugat. / Foto: Cedida

La trobada entre entitats es va dur a terme al local de la PB Sant Cugat. / Foto: Cedida

La Penya Blaugrana de Sant Cugat i Ànima Blaugrana Xangai han iniciat contactes per a la col·laboració. El grup local ha rebut aquest mes la visita del president de la penya de Xangai, Josep Ignasi Ruiz Caparrós, i de la tresorera, Vanessa Fang. La trobada ha marcat l'inici d'una relació entre les dues entitats.

La Penya Blaugrana Sant Cugat s'ha convertit d'aquesta manera en la primera en rebre la visita i establir relacions amb la penya asiàtica i el seu president, que encapçala el projecte FCB World d'Àsia, Orient Mitjà i Oceania.

El president de la penya santcugatenca, Josep Maria Félez, ha assegurat que ara la intenció de fer un 'viatge de tornada' per estrènyer els vincles creats.

Josep Maria Félez

Josep Ignasi Ruiz ve unes quatre vegades l'any, una d'aquestes visites ha estat per a PB Sant Cugat. En aquests moments tenim algú interessat en anar a Xangai i fer una'visita de tornada que està en principi programada.


La trobada es va realitzar tot aprofitant el Congrés Mundial de Penyes, motiu pel qual Ruíz Caparrós i Vanessa Fang estaven a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.