Borja de Riquer demana més competències per l'administració local durant el pregó de Valldoreix


  • Comparteix:

L'historiador fa un repàs de la història més recent de Valldoreix

L'historiador fa un repàs de la història més recent de Valldoreix

L'historiador Borja de Riquer ha estat aquest any l'encarregat de donar el tret de sortida oficial a la Festa Major de Valldoreix i ho ha fet amb un pregó on no hi ha faltat els records ni tampoc els reptes de futur. En aquest sentit, de Riquer ha convidat als valldoreixencs a continuar lluitant per aconseguir que, d'una vegada per totes, l'administració local tingui les competències i els recursos necessaris per poder millorar, dia a dia, la qualitat de vida dels seus veïns.

Valldoreixenc des de ja fa anys, l'historiador Borja de Riquer ha estat aquest any el responsable de fer el pregó de la Festa Major de Valldoreix.

Com no podia ser d'altra manera, el pregoner ha volgut fer un repàs per la història més recent d'aquest poble, passant de principis del segle XX, quan Valldoreix va convertir-se en un lloc d'estiueig per a molts barcelonins, fins a l'època actual, amb una població plenament assentada però encara molt acollidora.

Ara, per a Borja de Riquer, arriba el moment de plantejar nous reptes com la lluita per aconseguir que les administracions locals tinguin competències i recursos per millorar, dia a dia, la vida dels ciutadans.

Borja de Riquer

Sivolem que Valldoreix continui sent un poble acollidor,cal que els nostres organismes de govern tinguin els mitjans i competències per fer-ho. Hem de pressionar per aconseguir-ho


També la presidenta de l'EMD ha fet una crida a la participació de tots, administració, entitats i ciutadans, per fer de Valldoreix un poble cada dia més dinàmic i cohesionat. Montserrat Turu.

Montserrat Turu

Volem treballar per fer de Valldoreix un poble cohesionat,dinàmic i rper eforçar elss eus trets identitaris.


De la seva banda, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha volgut remarcar la importància de la Festa Major com un espai de retrobada per als veïns i per tant, com un element d'identitat.

Lluís Recoder

La festa Major també és la festa del poble, d'un dels pobles que hi ha dins de Sant Cugat, i ho dic en el sentit humà, com un conjunt de persones que comparteixen espais, tradicions i festes.


Amb el pregó, Valldoreix ha donat oficialment el tret de sortida a una Festa Major amb més de 60 activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.