Sant Cugat rep un certificat de la Fundació Pi i Sunyer per bona pràctica en matèria d'Immigració


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde Susanna Pellicer (dreta) i Carme Reverte amb el certificat

La tinenta d'alcalde Susanna Pellicer (dreta) i Carme Reverte amb el certificat

La Fundació Carles Pi i Sunyer ha entregat a l'Ajuntament un certificat per reconèixer 'la Bona Pràctica en Govern Local' en matèria d'immigracio. La distinció, promoguda a través de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), ve motivada sobretot pel llançament l'any passat de l'aplicació Hola Sant Cugat, una eina per facilitar la integració als 3.000 nouvinguts que arriben cada any a la ciutat.

Tot plegat ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, a 'D'aquí i d'allà', una nova secció del 'Sant Cugat a fons' dedicada a conèixer les històries dels nouvinguts al municipi.

Susanna Pellicer

Vam rebre la distinció com una bona pràctica en l'àmbit d'Immigració. Vam convertir la guia en una app i això els ha agradat.


A banda de l'aplicació Hola Sant Cugat, el consistori disposa d'un programa de benvinguda als nous santcugatencs i, cada tres mesos, organitza una xerrada per a aquestes persones on se'ls explica tot el que han de saber de la localitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.