Sessió informativa aquest dimecres a la Casa de Cultura per abordar la nova llei del Treballador Autònom


  • Comparteix:

Patrícia Sala en la seva visita al 'Sant Cugat a fons'

Patrícia Sala en la seva visita al 'Sant Cugat a fons'

El bufet Sala Advocats organitza aquest dimecres una xerrada informativa gratuïta i oberta a tothom sobre la reforma de la nova Llei del Treballador Autònom. La sessió tindrà lloc a la Casa de Cultura a partir de les set de la tarda.

L'advocada de Sala Advocats i encarregada de la xerrada, Patrícia Sala, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que es tractava d'una reforma molt esperada i que finalment s'ha quedat una mica 'a mitges'.

Patrícia Sala

Era una reforma molt esperada. A dia d'avui la major part de l'activitat econòmica a l'Estat espanyol es basa en els treballadors autònoms. Al final ha sigut una reforma parcial, ens hem quedat una mica a mitges.


Entre les modificacions aprovades destaquen la possibilitat de donar-se de baixa de la quota d'autònoms fins a tres cops l'any, la compatibilitat entre una pensió de jubilació i un sou, les bonificacions per a la contractació de familiars i una tarifa plana de dotze mesos per als qui es donin d'alta a partir de l'1 de gener.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.