Ingressen a presó dos homes per robar joies en una casa del camí de Can Minguet


  • Comparteix:

Moment de la intervenció de Mossos

Moment de la intervenció de Mossos

Dos homes, de 30 i 24 anys, han ingressat a presó en compliment del dictat pel jutjat de guàrdia de Rubí, després de ser acusats d'un robatori amb violència dimecres de la setmana passada en una casa del camí de Can Minguet. Els Mossos van enxampar els lladres després de perpetrar el delicte, consistent en la sostracció de joies. Un dels individus, al qual se l'associa amb 34 fets similars, va ser detingut el març per pertinença a grup criminal.

Enxampats al carrer
La detenció es va produir el 29 de novembre, sobre les set de la tarda, quan els Mossos d'Esquadra van detectar dues persones amb roba fosca i actitud sospitosa que s'amagaven rere una furgoneta. En la identificació, els agents van localitzar una bossa amb arracades i anells d'or i pedreria. També van trobar material usat en robatoris com una llanterna, guants i un tornavís de grans dimensions.

Durant l'actuació, els agents van rebre l'avís que, a només 100 metres, havia tingut lloc un robatori amb força en un habitatge. Els afectats van identificar com a propi el material intervingut.

Historial delictiu
La Unitat d'Investigació de Rubí va relacionar el jove de 24 anys amb un altre robatori amb força comès el juny a Castelldefels. L'altre home, de 30 anys, va ser detingut a Lleida el març per pertànyer a un grup criminal especialitzar en robar a cases. Se'l relaciona amb 34 episodis de robatoris. La detenció forma part del dispositiu preventiu que Mossos i Policia Local duen a terme a Sant Cugat per evitar robatoris amb violència a l'interior de domicilis.

Els consells de Mossos per prevenir aquestes situacions els pots consultar aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.