La línia del Vallès de FGC s'adhereix a 'No puc esperar!' per facilitar els lavabos a pacients que ho necessitin


  • Comparteix:

Material de la campanya 'No puc esperar!'

Material de la campanya 'No puc esperar!'

Els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) s'adhereixen al projecte 'No puc esperar!' per facilitar l'ús de lavabos als pacients que medicament ho necessitin. Els lavabos públics i privats de la línia del Vallès estaran disponibles per a les persones afectades per una malaltia i que disposin de la targeta identificativa. L'Ajuntament i establiments de Sant Cugat ja es van sumar a aquesta iniciativa després que passés pel ple municipal.

El projecte és una proposta de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya i de la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'Hospital Doctor Josep Trueta de Girona. Els portadors de la targeta 'No puc esperar!' són persones amb malalties inflamatòries intestinals, pacients ostomitzats o colectomitzats, pacients sotmesos a una cirurgia per un càncer de recte i tots aquells que els metges col·laboradors considerin. En qualsevol cas, totes les malalties són no infeccioses.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.