Obre al carrer de Borrell Pancho's Gym, un gimnàs per a gossos


  • Comparteix:

Pancho's Gym ha obert al carrer de Borrell número 7 un gimnàs per a gossos, el primer d'Europa segons els seus impulsors. El centre, que també té en venda les cintes de córrer per a animals, ofereix sessions adaptades a cada gos i serveis complementaris, com perruqueria i fisioteràpia. El propietari, Juan Carlos Iniesta, assegura que aquest servei complementa el passeig dels cans i és necessari en entorns urbans 'on no tenen espai per córrer tot el que necessiten'.

Iniesta assenyala que els gossos a la ciutat 'no poden anar deslligats' i això fa que no gastin 'tota l'energia que necessiten'. El propietari de Pancho's Gym assegura que amb dues sessions de 15 minuts a la setmana, n'hi ha prou per millorar la salut dels gossos.

Juan Carlos Iniesta

No tenen l'exercici que necessiten per estar saludables i lluitar contra la obesitat per molts motius. Hem creat un lloc on l'animal gastarà tota l'energia acumulada.


Pancho's Gym ha obert aquest mes i es poden reservar hores a través del Facebook o al telèfon 608 818 160.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.