La Rambla del Celler, tallada fins al 7 de gener


  • Comparteix:

El tall començarà al carrer de Cèsar Martinell

El tall començarà al carrer de Cèsar Martinell

La Rambla del Celler queda tallada al trànsit en el tram entre la rotonda de Cèsar Martinell i el carrer de Francesc Moragas fins diumenge 7 de gener. Els talls tenen lloc entre dos quarts d'onze del matí i les dues del migdia, i entre dos quarts de cinc de la tarda i dos quarts de nou del vespre. Durant aquestes hores, només es permet l'accés als veïns i per càrrega i descàrrega. La resta de vehicles es desvien pel carrer de Cèsar Martinell i l’avinguda de Pla del Vinyet.

Dos aparcaments alternatius i bus llançadora per anar al centre
Per reduir la circulació de vehicles pel centre de la ciutat, s'han habilitat dos aparcaments: a l’avinguda de Roquetes, tocant al Punt Verd i amb capacitat per a uns 500 vehicles, i a l’estació de Renfe de Coll Favà, amb capacitat per a 280 places.

Des d'allà, hi ha un servei gratuït de bus llançadora que connecta amb el passeig de Francesc Macià, a l'altura del Monestir, i amb el carrer de Puig i Cadafalch, a tocar de la pista de gel de la plaça de la Vila i de l’Envelat del parc de Ramon Barnils.

Aquest bus funciona fins al 5 de gener, exceptuant els dies de Nadal i Sant Esteve. Els dies laborables l'horari és d'un quart i cinc de vuit del matí a tres quarts de deu, amb freqüències de pas d'entre 10 i 20 minuts. Els dissabtes i els diumenges el servei comença a les nou del matí i acaba quan faltin 20 minuts per a les deu de la nit.

Aparcament per a bicis
Per fomentar la mobilitat en bicicleta, també s'ha previst un aparcament especial per a bicis al carrer de Cèsar Martinell. L'espai estarà vigilat i té capacitat per a unes 100 bicis. Estarà obert fins al 7 de gener, d'onze del matí a dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.