Mor Josep Lleonart, expresident de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta


  • Comparteix:

Lleonart, en una imatge d'arxiu

Lleonart, en una imatge d'arxiu

L'expresident de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta (APVF) Josep Lleonart ha mort aquest dissabte, ha comunicat el consell de barri del districte. Lleonart, natural de Sabadell i de 85 anys, estava molt implicat al barri i contribuïa, darrerament, al teixit associatiu fent conferències sobre la història de la Floresta. La cerimònia de comiat s'ha fet aquest dimarts al tanatori de les Corts.

En un comunicat, el consell lamenta la desaparició de Lleonart, 'que va dedicar esforços per fer de la Floresta un lloc millor per viure'. Per l'òrgan participatiu, el florestà representava 'la mirada d'aquells que han vist com creixia la Floresta i com s'ha transformat en la Floresta actual'.

Lleonart va col·laborar en els actes previs per commemorar el centenari del districte amb la xerrada 'Camí dels cent anys'.

La comissió de Patrimoni i Memòria del consell de barri va entrevistar-lo el 2016.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.