Usuaris de Cinesa lamenten que la futura Sala Polivalent redueixi la programació cinematogràfica


Temes relacionats

L'Ajuntament garanteix la continuïtat dels cicles de cinema i una gestió participada de la Sala Polivalent (12/gen/18)

Crítics santcugatencs alerten que la marxa de Cinesa podria afectar la qualitat de l'oferta a la ciutat (12/gen/18)

Cinesa marxa de Sant Cugat i part de l'equipament es convertirà en la Sala Polivalent (11/gen/18)

ERC-MES i les JERC reben amb cautela l'anunci de la construcció de la Sala Polivalent (11/gen/18)


  • Comparteix:

Usuaris de Cinesa Sant Cugat veuen amb reticències la construcció de la futura Sala Polivalent a la part superior de l'equipament, ja que creuen que reduirà la programació cinematogràfica a la ciutat i els obligarà a desplaçar-se a altres espais menys cèntrics per gaudir de tota l'oferta de cinema. L'Ajuntament va anunciar que ubicarà la reclamada Sala Polivalent per a les entitats als Cinemes de Sant Cugat després que Cinesa comuniqués que deixarà de gestionar la instal·lació en els propers mesos.

Les obres de la futura Sala Polivalent, previstes per al tercer trimestre d'aquest any, comportaran l'eliminació de les dues sales de la part superior de l'equipament, però mantindran les de la part inferior, on es continuaran fent projeccions com les dels cicles.

Tot i això, tenir menys sales, veure reduïda la programació, haver d'anar a espais menys cèntrics i no poder anar a peu al cinema són algunes de les qüestions que més preocupen als usuaris de Cinesa consultats per Cugat.cat.

Usuaris

Visc molt a prop d'aquí i em va molt bé venir al cinema. Veig un inconveninent que es pugui reduir l'oferta i que això t'obligui a anar al centre comercial. / Em sap greu perquè tinc un fill en edat adolescent i aquí hi pot venir sol a peu. / Crec que si treuen sales serà més difícil venir, hi vinc bastant i potser la reforma fa que tinguem menys recursos.


No obstant això, alguns usuaris també valoren la construcció de la nova sala perquè consideren que a les entitats de la ciutat també els calen més espais.

Usuaris

Sempre és molt positiu que les entitats tinguin un espai per fer activitats dirigides a la població. / Em sembla molt bé que es faci la Sala Polivalent perquè ja fa anys que les entitats lluiten perquè existeixi, però m'agradaria que el cinema seguís. / Tot allò que ajuda les entitats locals és positiu, però cal que aprofitem el nou espai i el dotem de programació.


El projecte preveu eliminar la paret que separa les dues sales actuals de la part superior i anivellar el terra per aconseguir un únic espai destinat a entitats amb una capacitat aproximada de 500 persones assegudes o 1.000 dretes.

Segons el consistori, la futura sala vol donar continuïtat al punt cultural neuràlgic de la ciutat on hi ha el Teatre-Auditori, l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i la biblioteca central.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.