Consulta les afectacions en els serveis per l'aturada i la vaga feministes


Temes relacionats

El ple aprova donar suport a la vaga feminista del 8 de març (19/feb/18)


  • Comparteix:

Els busos municipals tindran afectacions

Els busos municipals tindran afectacions

L'Ajuntament ha decretat per aquest dijous serveis mínims davant l'aturada i la vaga feminista convocades per aquest 8 de març per diferents sindicats. Les escoles mantenen el servei de conserge, així com els equipaments i centres sanitaris municipals. El transport urbà tindrà una reducció de freqüències entre dos quarts de dotze del matí i dos quarts de quatre de la tarda, a excepció de la L-3, L-4, L-5, L-10 i L-11 que funcionaran amb normalitat. La L-9 suprimirà el pas entre Rambla del Celler i el centre comercial entre tres quarts i cinc de tres i un quart i cinc de quatre de la tarda. FGC i Renfe també funcionaran amb serveis essencials.

L'Ajuntament
L'Ajuntament preveu com a serveis mínims un conserge a les escoles, la Casa Mònaco (al matí), a les biblioteques Marta Pessarrodona i Miquel Batllori, al Casal Cultural de Mirasol, al Casino de la Floresta, al Centre Cívic de les Planes, al Centre Sociosanitari de la Floresta i a la recepció de l'ajuntament. A la Biblioteca Central, a la Casa de Cultura i a la consergeria de l'ajuntament s'ha estipulat dos conserges en diferent franja horària. L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) tindrà un gestor, la brigada un oficial, i Protecció Civil i el servei d'informàtica un tècnic. A més, els equipament esportius municipals tancaran durant la jornada.

La vaga laboral d'aquest 8 de març i la jornada reivindicativa de la Coordinadora Feminista té el suport del ple municipal. L'EMD de Valldoreix funcionarà amb normalitat.

El transport urbà i interurbà
Al marge de les cinc línies que no tenen afectació i la supressió puntual de la L-9, la resta de línies tindran una reducció del servei de diferent consideració. La L-2, la L-7 i la L-8 oferiran una reducció del 50% del servei, mentre que la L-1 tindrà una rebaixa del 33%. Pel que fa als reforços escolars, aquests no registraran canvis. Les línies interurbanes marcaran una reducció del servei del 50% entre dos quarts de dotze del matí i dos quarts de quatre de la tarda.

FGC
Els serveis mínims de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) estipulen el següent funcionament:

- de 7h a 9h i de 18.30 a 20h, 50% del servei habitual
- de 20h a 20.30h i de 22h a 24h, 25% del servei habitual
- resta de franges horàries, el servei funcionarà amb normalitat

Renfe
Renfe prestarà el servei de rodalies i trens regionals al 33%, i en el cas dels trens de llarga distància i alta velocitat, del 72%. Pel que fa als serveis Avant, els serveis essencials seran del 65%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.