La 5a Festa del cor a PortAventura World té punt de venda a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fragment del cartell de la iniciativa

Fragment del cartell de la iniciativa

L'Associació de Cardiopaties Congènites CorAvant (AACIC) i la Fundació She organitzen la 5a Festa del Cor a PortAventura World el dissabte 14 d'abril, i Sant Cugat és una de les ciutats amb punt de venda d'entrades. Centro Menakel, al carrer de Sant Ramon, i Kiosko San Juan, a l'avinguda de l'alcalde Barnils, són els espais habilitats per a la venda de tiquets. L'entrada anticipada té un cost de 22 euros.

També hi ha punts de venda a Cerdanyola, Sabadell i Sant Fost de Campsentelles. Els interessats tenen temps per comprar les entrades fins la mitjanit del 13 d'abril.

Amb la festa, des de l'AACIC CorAvant volen donar a conèixer la realitat dels infants i joves que neixen amb problemes de cor. Els beneficis es destinaran als serveis d’atenció psicosocial que ofereixen als afectats per cardiopatia congènita i a les seves famílies.

Cugat.cat col·labora amb la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.