Precaució davant la possibilitat de fortes ratxes de vent a Sant Cugat


Temes relacionats

Una desena d'intervencions dels Bombers pels efectes del vent a Sant Cugat (31/mar/18)


  • Comparteix:

Protecció Civil de la Generalitat té activada l'alerta del pla Vencat per fortes ratxes de vent al país. Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), al Vallès Occidental l'episodi de vent s'allargarà fins a aquesta tarda, tot i que el perill és moderat. El vent afecta especialment el sud del territori i s'estendrà ja cap a la tarda cap al nord.

Davant aquesta situació es demana molta precaució en els desplaçaments i en les activitats de lleure a l’exterior per la possible caiguda de branques, arbres i altres elements estructurals. També cal extremar la precaució en les activitats a l’aire lliure tant a l’entorn natural com a les zones urbanes properes a arbrat com ara parcs i jardins. En el moment de les ratxes més fortes cal evitar aturar-se a prop de murs de tancament o elements similars que poden caure per l'efecte del vent.

Aquí pots consultar els consells per fer front a ventades.

De moment, el vent ha provocat aquest dissabte al matí la caiguda de diverses branques d'arbres i el despreniment d'elements, fet que ha obligat a intervenir als Bombers de la Generalitat. Fins a cinc actuacions ha realitzat el cos a Sant Cugat, totes elles sense incidències greus.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.