L'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sant Cugat - Rubí surt al carrer per sensibilitzar la societat


  • Comparteix:

L'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat ha celebrat el Dia Mundial de la salut mental, amb una taula informativa situada al Mercat Vell. L'entitat pretén conscienciar així la societat, davant unes malalties que sovint passen desaparcebudes per les famílies.

L'Associació de Malalts Mentals ha organitzat una taula informativa amb l'objectiu de donar a conèixer l'associació i aquestes malalties a tota la societat santcugatenca. Consideren que hi ha un gran desconeixement d'aquest tipus de malalties i pretenen, amb la seva tasca, donar suport als familiars dels afectats amb tota mena d'activitats.

Joan Marigot, membre de l'Associació de Malalts Mentals de Rubí, considera que s'ha de superar l'actual situació on aquestes malalties són encara difícils d'acceptar socialment i com a conseqüència d'això, sovint s'amaguen. Escoltem Joan Marigot.

Joan Marigot

Hi ha molta gent que necessita ajuda però com que és una enfermetat difícil d'acceptar socialment falta aquell impuls de donar la cara i per això sovint s'amaga


És per això que des de l'ajuntament, es considera molt important les campanyes de sensibilització de les diferents associacions. Així ho creu el regidor de sanitat i polítiques socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Com d'altres malalties com la sida, noves a la seva època, les malalties mentals encar no han estat assumides per la societat i aquí la tasca de les associacions és molt important


L'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Rubí, que engloba també Sant Cugat i Castellbisbal, es reuneix els últims dijous de cada mes, a les 17 hores, al carrer Pitàgores, número 4 de Rubí. Per més informació, es pot trucar al número de telèfon 661 281 450, dimarts i dijous de 18 a 20 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.