Miquel del Roig torna a Sant Cugat per la festa de l'aigua de l'Encabronada


Temes relacionats

El foc guanya l'aigua en el segon dia d'Encabronada ( 5/mai/18)

Tret de sortida a una Encabronada que mira al cel ( 4/mai/18)


  • Comparteix:

Miquel del Roig amenitzarà la Festa de l'Aigua

Miquel del Roig amenitzarà la Festa de l'Aigua

L'aigua arrabassa el protagonisme al foc en l'última jornada de l'Encabronada aquest diumenge. La festa de l'aigua per a tothom a la tarda, servirà per tancar tres dies de festa dels Diables de Sant Cugat, que comptarà amb un artista d'allò més tradicional a la ciutat, Miquel del Roig. De bon matí s'havia d'estrenar una de les novetats, la ruta en bicicleta pels espais on transcorren les llegendes de Sant Cugat, que finalment s'ha hagut de suspendre per la pluja. També ha quedat anul·lada la festa de l'aigua per als més petits, que havia de tenir lloc durant el matí. L'organització està pendent de l'evolució meteorològica per possibles canvis en les activitats.

A les dotze començarà el Swing a la Plaça de la mà de l'Octavi Coronado Swingtet. A dos quarts de dues del migdia arrencarà el tast de cerveses artesanes i vermut musical, que té un preu de 20 euros per parella. El fi de festa començarà a dos quarts de cinc amb la segona festa de l'aigua i el concert de Miquel del Roig a les cinc.

El responsable de Foc dels Diables, Roger Ricart, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que esperen que la meteorologia no afecti la festa aquest diumenge i que l'objectiu de la festa de l'aigua també té relació amb les llegendes.

Roger Ricart

De festa de l'aigua n'hi haurà segur. La festa són uns inflables. La idea és anar a buscar el Boc el divendres i el diumenge celebrem que gràcies al Boc vam tenir aigua a Sant Cugat.


Una traca de 200 metres posarà el punt final a l'Encabronada a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.