El sushi a domicili d'Instamaki arriba a Sant Cugat i Cerdanyola


  • Comparteix:

L'oferta gastronòmica aposta per un producte d'alta qualitat / Foto: Instamaki

L'oferta gastronòmica aposta per un producte d'alta qualitat / Foto: Instamaki

L'empresa de sushi a domicili Instamaki arriba a Sant Cugat, amb una proposta gastronòmica que aposta per un producte d'alta qualitat, un ràpid servei d'entrega i una atenció al client propera. L'oferta inclou plats típics de la cuina japonesa com uramakis, yakisobas, ramen, makis, nigiris, sashimi o gunkan, que es poden demanar per peces o en combinats, en comandes 15 euros com a mínim. El repartiment arriba a les zones de Valldoreix, Mirasol i també a Cerdanyola del Vallès. A la botiga, al 58 del carrer de Josep Puig i Cadafalch, també es pot recollir la comanda i evitar les despeses d'enviament.

Els clients d'Instamaki a Sant Cugat també tindran disponibles opcions com els menús de migdia o el 'maki de la setmana', una edició limitada que canviarà setmanalment. La botiga santcugatenca actualment té una plantilla de cinc cuiners i cinc repartidors. El cofundador d'Instamaki Alberto Bonhome ha remarcat la bona rebuda per part de la ciutat i l'interès dels santcugatencs en els plats més exòtics de la carta.

Alberto Bonhome

Estem contents perquè creiem que Sant Cugat és una ciutat molt avançada gastronòmicament alt i això es nota perquè, comparat amb altres ciutats en què estem, és on es venen més els productes més sofisticats i els plats que més avantguardistes.


Fundada a Barcelona l'any 2016 per Alberto Bonhomme i Jan Morell, Instamaki també ofereix serveis a L'Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, València i Madrid. Al llarg d'aquest 2018, la companyia té previst seguir expandint el seu negoci a ciutats com Bilbao, Sevilla o Màlaga.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.