El Col·legi CreaNova presenta avui dos nous itineraris de batxillerat a la plaça de la Vila


  • Comparteix:

El Col·legi CreaNova està ubicat a la carretera de Rubí 90-100 / Foto: CreaNova Concept

El Col·legi CreaNova està ubicat a la carretera de Rubí 90-100 / Foto: CreaNova Concept

El Col·legi CreaNova amplia la seva oferta de batxillerats per al curs 2018-2019. Aquest divendres, a la plaça de la Vila a les set de la tarda es presentaran els dos nous itineraris: el d'Arts Escèniques, que s'impartirà en col·laboració amb l'Institut of the Arts Barcelona (IAB), que aportarà professorat de primer nivell internacional; i el de Creació Digital, que també comptarà amb professionals en actiu del sector audiovisual i vinculats a Sant Cugat. Amb la incorporació d'aquestes dues línies, CreaNova oferirà totes les modalitats de batxillerat (Ciències i Tecnologia; Humanitats i Ciències Socials; i Arts). En l'acte, els assistents podran gaudir d'un espectacle d'alumnes de l'IAB i un concert del grup musical Mandràgora.

A més d'ampliar l'oferta de batxillerats, per al curs vinent el col·legi també oferirà dos nous cicles formatius de grau superior: Comerç Emprenedor Online (CEO) i Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma & 3D Maker (DAM&3DM).

El Col·legi CreaNova va obrir portes a Sant Cugat el curs 2015-2016 amb l'objectiu d'oferir una metodologia innovadora basada en el 'Learning by doing'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.