L'Ajuntament millorarà la seguretat a l'aparcament de l'avinguda de Roquetes


Temes relacionats

L'Ajuntament demana 'més temps' per ajustar la implantació de l'àrea verda d'aparcament ( 9/mai/18)


  • Comparteix:

L'aparcament dissuasori va entrar en funcionament amb la zona verda

L'aparcament dissuasori va entrar en funcionament amb la zona verda

L'Ajuntament posarà enllumenat i tanques a l'aparcament dissuasori de l'avinguda de Roquetes aquest estiu, una vegada acabats els treballs per posar a punt tota la zona per acollir més de 700 cotxes. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà i Mobilitat, Cristina Paraira, ho ha explicat durant la tertúlia política de Cugat.cat, on també ha insistit en que l'aplicació de les noves àrees d'estacionament regulat s'està avaluant per ajustar-la.

Paraira també ha explicat a Cugat.cat que s'està treballant en un altre aparcament, en aquest cas prop del CAP del Turó de Can Mates, destinat a descongestionar la zona, augmentar l'aparcament per al Mercantic i per la zona de serveis que s'està desenvolupant al voltant de la rotonda del Chic.

Cristina Paraira

La nostra intenció és poder dotar-lo d'enllumenat a l'estiu perquè quan es comenci a fer fosc més aviat l'espai estigui més il·luminat. També hi posarem una tanca perquè les persones que hi van a hores on no hi ha tan moviment se sentin més segures.


Paraira ha explicat que 'de moment', no hi haurà vigilància, tot i que valoren instal·lar-hi algun sistema de càmeres en un futur proper.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.