Els veïns de Mira-sol reclamen que l'ampliació del Casal no hipotequi la construcció de la piscina


  • Comparteix:

El Casal s'ampliarà uns 800 metres quadrats

El Casal s'ampliarà uns 800 metres quadrats

Les associacions de veïns de Mira-sol demanen a l'equip de govern garanties de què l'ampliació del Casal de Cultura del districte no hipotequi la possibilitat d'ubicar en aquests terrenys una piscina. L'Ajuntament ha d'adjudicar ara el projecte tècnic per les obres d'ampliació del casal, uns treballs que tindran en compte les necessitats de les entitats veïnals.

Les associacions de veïns de Mira-sol continuen reclamant la construcció d'una piscina municipal al costat de l'actual Casal de Cultura. Consideren que és la millor ubicació, al costat de la principal centralitat del districte. És per això que volen aprofitar les obres d'ampliació del Casal per obtenir de l'equip de govern el compromís que no es descarta ubicar la piscina en aquests terrenys.

Ho explica Josep Maria Àngel, president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol.

Josep Maria Àngel

Volem garanties, i crec que les tenim, de què no descarten que la piscina pugui anar al Casal. De moment, això ja és positiu, i creiem que hem donat un pas endavant.


L'equip de govern va aprovar a mitjan setembre el plec de clàusules per adjudicar el projecte tècnic i la direcció d'obra de l'ampliació del Casal de Mira-sol, que augmentarà en uns 800 metres quadrats la capacitat de l'actual equipament. El regidor de Descentralització, Xavier Cortés, explica que en la definició del projecte s'han tingut en compte les necessitats de les associacions de veïns que utilitzen el Casal.

Xavier Cortés

La Junta de govern va aprovar el 13 de setembre el plec de clàusules. Un cop recollides les propostes dels veïns, ara es fa l'encàrrec del projecte tècnic.


Des de l'equip de govern s'ha apuntat, però, que la zona del Casal de Cultura no és l'única centralitat que tindrà Mira-sol, i que la piscina podria ubicar-se també en el sector de nou creixement urbanístic del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.