Les Gimbernat celebren cinc anys de formació professional amb l'objectiu d'incorporar el model dual


  • Comparteix:

L'Escola Universitària Gimbernat vol mantenir l'aposta per l'ensenyament tecnològic / Foto: Google Maps

L'Escola Universitària Gimbernat vol mantenir l'aposta per l'ensenyament tecnològic / Foto: Google Maps

Les Escoles Universitàries Gimbernat celebren cinc anys de formació professional en informàtica amb la vista posada a incorporar el model dual en el futur. La institució va decidir transformar fa un lustre les carreres universitàries que oferia en cicles formatius i considera que el model està consolidat, com demostra el fet que hi hagi llista d'espera per poder cursar el grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i el grau superior de Desenvolupament d'Aplicacions Web.

El director dels estudis d'Informàtica del centre, Manel Taboada, ha explicat a Cugat.cat que l'aposta inicial era arriscada, ja que es tracta d'un cas únic a Catalunya perquè els alumnes de la formació professional conviuen i comparteixen espais amb els universitaris. Taboada ha afegit que l'aposta de les Gimbernat és d'avançar pas a pas i no voler créixer excessivament i per això de moment mantenen la línia única amb una vintena de places per curs.

Manel Taboada

Tant per la formació amb la qual surten els estudiants, la satisfacció del professorat i pel creixement del nombre d'alumnes crec que sí. Quan fa cinc anys era una aposta potent i no sabíem con aniria i fem un balanç d'una satisfacció màxima.


De cara a l'any vinent, la institució posarà en marxa en un nou grau superior, en aquest cas de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma - Business Intelligence. En els cinc anys que acumula la formació, 65 alumnes s'han graduat a la institució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.