Cugat.cat es posa al capdavant de l''Esports en Xarxa'


  • Comparteix:

Tot a punt per a l''Esports en Xarxa'

Tot a punt per a l''Esports en Xarxa'

Cugat.cat assumeix des d'aquest dilluns el programa 'Esports en Xarxa', que per primera vegada en set temporades es capitaneja des de fora de La Xarxa. El periodista Dani Aguilà liderarà aquesta aposta per l'esport des de la proximitat i una visió poliesportiva amb noves seccions, entrevistes i tota l'actualitat informativa. El programa s'emet de dilluns a divendres d'una a dues de la tarda a una quarantena d'emissores.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha destacat precisament aquesta aposta per l'esport català des d'una vessant de proximitat.

Mònica Lablanca

L'esport és una de les prioritats per a Cugat.cat com a mitjà local i de proximitat. Fer l''Esport en Xarxa' és una aposta per donar a conèixer tot l'esport de Catalunya des d'una mirada de proximitat.


El programa, amb Adrià Tirado al control tècnic, ha obert aquesta setena temporada amb l'entrevista al secretari de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, que ha revelat l'arribada d'una delegació del Comitè Olímpic Internacional (COI) a Barcelona per avaluar l'estat dels equipaments de cara a la candidatura de la ciutat per als Jocs Olímpics d'Hivern. L'espai es pot seguir també al 91.5 FM i al web de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.