Rogeli Pedró serà el pregoner de la 29a. Festa de Tardor, que se celebrarà aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Una acampada jove serà la principal novetat d'enguany

Una acampada jove serà la principal novetat d'enguany

L'autor del llibre 'Tradicions santcugatenques', Rogeli Pedró, serà l'encarregat de fer el pregó de la Festa de Tardor, que se celebrarà durant aquest cap de setmana. L'edició d'enguany comptarà amb la participació de més d'una setantena d'entitats, i la principal novetat és l'organització d'una acampada jove al Parc de l'Arborètum.

El santcugatenc Rogeli Pedró serà l'encarregat de donar el tret de sortida oficial a la vint-i-novena edició de la Festa de Tardor. Una celebració que, un any més, servirà per donar a conèixer a la ciutadania la tasca del teixit associatiu de Sant Cugat.

Amb aquesta intenció, les entitats han elaborat de cara a aquesta festa un manifest per defensar el ric teixit associatiu de Sant Cugat. Segons els organitzadors de la Festa de Tardor, les associacions de la ciutat són les principals responsables de dinamitzar culturalment el municipi, ja que organitzen el 52 per cent de les activitats cívico-culturals, més fins i tot que l'Ajuntament. José Manuel Casteleiro és un dels organitzadors de la Festa de Tardor:

Jose Manuel Casteleiro

El teixit associatiu de Sant Cugat és una qüestió d'interés públic. I per això el sentit del que proposem és obrir un diàleg que ajudi a Sant Cugat a caminar cap endavant


Entre les propostes que recull el manifest, trobem reclamacions com ara un major suport al moviment associatiu per part de l'Ajuntament i també una millor coordinació entre aquest i les entitats a través del Consell de Cultura. A més, el manifest també demana que es faci un pacte cultural per incorporar els nouvinguts a la vida ciutadana i l'elaboració d'un Llibre Blanc de l'associacionisme local. José Manuel Casteleiro:

Jose Manuel Casteleiro

El manifest deixa oberta una porta a la gent que arriba a Sant Cugat perquè col·laborin amb les entitats per integrar-se en la societat de la manera més efectiva possible


El gruix d'activitats de la Festa de Tardor es concentra entre dissabte i diumenge, però ja divendres hi haurà una xerrada inaugural a càrrec d'Intermón-Oxfam. Entre les activitats del cap de setmana trobem la tradicional cercavila d'entitats, una gimcana infantil i la principal novetat d'aquesta edició, una acampada jove al Parc de l'Arboretum. Com cada any, també destaca la mostra d'entitats que es farà diumenge, dia 7, als voltants del Monestir



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.