El govern català i l'Ajuntament negocien la cessió d'un solar per fer el nou parvulari del Catalunya


  • Comparteix:

La Generalitat descarta fer el nou edifici en el mateix emplaçament de l'actual per garantir la continuïtat de les classes

La Generalitat descarta fer el nou edifici en el mateix emplaçament de l'actual per garantir la continuïtat de les classes

Generalitat i Ajuntament estan negociant aquests dies la cessió d'un solar municipal al costat del CEIP Catalunya on pugui construir-se un nou edifici de parvulari per aquesta escola. D'aquesta manera, els governs local i català volen resoldre, d'una vegada per totes, els problemes d'esquerdes que des de fa anys presenta aquest edifici. De moment però, aquesta actuació no té data.

El departament d'Educació ha posat fil a l'agulla per trobar una solució definitiva al problema d'esquerdes que, des de fa anys, pateix l'edifici del parvulari del CEIP Catalunya a causa de la inestabilitat del terreny on s'aixeca.

Després d'estudiar durant uns mesos la millor solució, el govern català està en converses amb l'Ajuntament per poder construir un nou parvulari en un solar adjacent a l'escola. Així ho ha explicat el director de Serveis Territorials d'Educació, Eduard Galceran.

Eduard Galceran

Hi ha un principi d'acord per cedir un terreny annex on fer el parvulari de nou. Cal acabar-ho de lligar però la voluntat de les parts és aquesta i jo crec que ens en sortirem.


Segons Galceran, l'opció d'enderrocar l'actual edifici i fer-ne un de nou al mateix emplaçament ha estat finalment descartada ja que això suposaria deixar sense classe durant un temps els alumnes de P3 i P4 d'aquesta escola.

Eduard Galceran

En el terreny actual no hi ha lloc per fer-hi un edifici al costat i mentre es fan les obres, els nens i nenes han d'estar a algun lloc. Cal un edifici de parvulari que substitueixi l'actual.


Recordem que al juny del 2002 es van finalitzar unes obres de reparació de l'actual parvulari però que, mesos després, les esquerdes van tornar a aparèixer. Des de la direcció i l'AMPA de l'escola han demanat durant tot aquest temps que es fessin revisions constants per garantir la seguretat de mestres i alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.